Minigolf ved Juelsminde Strand Camping

Afstand: 1.17 Km

 | +45 75 69 32 10 |  info@juelsmindecamping.dk |  Hjemmeside | 
Dyst med familien på denne sjove og velholdte minigolfbane i hjertet af Juelsminde. Beliggende ved den stemningsfulde marina og den populære badestrand, Storstranden, er det en oplagt aktivitet på turen til feriebyen ved østkysten. Sjov aktivitet for hele familien

En hyggelig stund på minigolfbanen er prikken over i’et på en god dag i sommerlandet. Og midt i det travle centrum i Juelsminde har du netop muligheden på denne 12-hullers bane. Banen byder på mange sjove udfordringer for både børn og voksne. Hullerne har varierende sværhedsgrad, så alle får testet evnerne.

Du kan købe adgang til minigolfbanen i Juelsminde Strand Campings reception. Her har du også mulighed for at købe is eller sodavand, der kan forsøde oplevelsen. Du er velkommen til at medbringe mad eller kaffe og nyde den ved de opstillede borde/bænkesæt ved siden af banen.

 

Pris og åbningstider

Minigolfbanen er åben året rundt. På Juelsminde Strand Campings hjemmeside kan du læse mere om banen samt se priser for spil.

 

Midt i byens liv

Minigolfbanen ligger lige op ad en af landets bedste marinaer, en Blå Flag-strand og byens mange butikker. Nyd et lækkert måltid mad ved en af de mange restauranter i vandkanten, dyst i krabbevæddeløb på krabbebroen eller nyd den skønne feriestemning, der altid lægger sig over Juelsminde, når vejret er godt. Læs mere om havnen i Juelsminde her.

 

Overnat hos Juelsminde Strand Camping

Juelsminde Strand Camping har en af landets bedste placeringer. Her er mange forskellige overnatningsformer samlet på et sted. Har du ikke egen campingvogn, telt eller autocamper, så lokkes der også med vandrerhjem og veludstyrede træhytter. På denne side kan du læse mere om campingpladsen.

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Minigolfbanen på Juelsminde Strand Camping Fotograf: Juelsminde Strand Camping Copyright: Juelsminde Strand Camping
anlagt minigolfbane Fotograf: Juelsminde Strand Camping Copyright: Juelsminde Strand Camping
Anker er en del af banen Fotograf: Juelsminde Strand Camping Copyright: Juelsminde Strand Camping
Minigolf om aftenen Fotograf: Juelsminde Strand Camping Copyright: Juelsminde Strand Camping