Vores tjener vandt DM i SKILLS

Horsens Folkeblad 22/1-18

Tjenerelev har vundet DM - Det er guld værd

"Christina Ahlstrøm Pedersen kan efter weekendens DM i Skills kalde sig Danmarksmester. Den 22-årige tjenerelev fra Hotel Juelsminde Strand vandt sin faggruppes konkurrence ved erhvervsuddannelsernes store mesterskab i Herning Messecenter."

Læs hele artiklen her

Hotel søger fotos af lokalområdet

Horsens Folkeblad 8/7-15

"Vis os dit Juelsminde, så vi kan vise gæsterne, hvor de er.

- Vi vil gerne udsmykke alle 70 værelser med lokale billeder, der viser de bedste sider af Juelsminde, og samtidig vil vi bruge det allerbedste foto til et kæmpestort billede, der kan hænge i receptionen, fortæller Jesper Olesen."

Læs hele artiklen her

Læs mere om konkurrencen

Så er der sat dato på for hotelåbning

Horsens Folkeblad 19/6-15

"Der bliver ikke travlt. Der er travlt. 

Sådan lyder det med et smil fra hoteldirektør på Hotel Juelsminde Strand Jesper Olesen, efter det nu er besluttet, at det lukkede hotel allerede skal genåbne om to en halv måned, fredag 4. september."

Læs hele artiklen her

Nu rykker håndværkerne ind på strandhotellet

Artikel i Horsens Folkeblad 1/6-15

"I dag, mandag, går det for alvor løs med at gøre det lukkede Hotel Juelsminde Strand klar til genåbning.

Her rykker en horde af håndværkere ind på hotellet for bl.a. at renovere samtlige badeværelser med nyt inventar og fliser, installere it, sætte nye møbler ind i samtlige værelser og restaurant og ikke mindst male stort set alle indvendige flader..."

Læs hele artiklen her

Juelsminde samlede stort millionbeløb ind til hotellet

Horsens Folkeblad 25/3-15

"Det blev ikke bare 11 mio., men hele 12,4 mio. kr., Juelsmindes borgere og virksomheder har formået at samle sammen til at genåbne Hotel Juelsminde Strand.

Det oplyser Danske Hoteller i en pressemeddelse til deres aktionærer, hvor de også konstaterer, at handlen med Marienholm Ejendomme nu er faldet helt på plads, og hotelkæden overtager Hotel Juelsminde Strand pr. 1 april til en pris af 6,15 mio. kr."

Læs hele artiklen her