Bogense

Afstand: 17.58 Km

Danmarks hyggeligste købstad med gode shoppingmuligheder, et dejligt havnemiljø og en velbevaret gammel bykerne. Danmarks hyggeligste købstad
Besøg Danmarks hyggeligste købstad med små 3700 indbyggere. Det er et dejligt sted at gå tur med mange idylliske gamle huse og bybækken, der snor sig gennem byen.

Bogenses historie går langt tilbage i tiden, og allerede i år 1288 fik byen tildelt købstadsrettigheder. Det ældste hus er fra 1543. Kirken er fra middelalderen og er viet til de søfarendes helgen, Sct. Nicolai. Den ligger passende nok på en skrænt ud for kysten, og tårnet har fungeret som sømærke. Ved siden af kirken ligger det hyggelige gamle torv, hvor du kan se et af Danmarks mindste huse.
Shopping i Bogense
Bogense byder på mange små butikker i centrum af byen, hvor du kan købe tøj (også fra lokale designere), sko, spændende delikatesser og specialiteter fra Nordfyn og 3 store dagligvaremarkeder, hvor du kan købe alt, du lige står og mangler. Du kan også spise lækker mad på de mange hyggelige caféer og restauranter.
Havn og Marina
Når du besøger byen, må du ikke gå glip af en tur forbi den gamle havn med restauranter og butikker og den store marina, hvor der er plads til over 700 både.

Opdateret af: VisitNordfyn  | info@visitnordfyn.dk
Ældre huse i Adelgade og garver Larsens brønd Fotograf: Jens Wognsen Copyright: VisitNordfyn
Bybækken i Bogense tæt på bymidten Fotograf: Pauline Drud Copyright: VisitNordfyn
Fotograf: VisitNordfyn
Par slapper af ved bådebro i Bogense Marina Fotograf: VisitNordfyn Copyright: VisitNordfyn
Fotograf: VisitNordfyn
Luftfoto af Bogense Fotograf: VisitNordfyn Copyright: VisitNordfyn
Bogense fra luften - med by og havn i fokus Fotograf: Estate Nordfyn Copyright: VisitNordfyn
Bogense fra luften - tæt på Mågeøerne Fotograf: Estate Nordfyn Copyright: VisitNordfyn