Museumskort – besøg 4 museer i Horsens på 7 dage

Afstand: 20.37 Km

Oplev hele 4 museer i Horsens med én billet: Museumskortet giver dig adgang til FÆNGSLET, Industrimuseet, Horsens Kunstmuseum og Horsens Museum i 7 dage. Oplev byens spændende museer

Med museumskortet kan du glæde dig til en masse spændende oplevelser og fortællinger – og så sparer du penge på billetten og får to kopper kaffe/te med i købet.• På FÆNGSLET kan du komme med bag tremmer til en ellers lukket verden og opleve bl.a. en af Danmarks mest kendte flugtkongers historie.

• På Horsens Kunstmuseum kan du opleve kunst i særklasse med værker fra flere af Danmarks allerstørste kunstnere - bl.a. Michael Kvium, Christian Lemmerz og Bjørn Nørgaard.

• På Industrimuseet kan du tage på det vildeste nostalgitrip og høre den fantastiske fortælling om industri- og velfærdssamfundets udvikling.

• På Horsens Museum kan du bl.a. komme tæt på den kendte danske opdagelsesrejsende, Vitus Bering, og hans spændende rejser.

 

Foruden adgangen til de fire museer, får du med museumskortet en gratis kop kaffe/te på Industrimuseet og Brasseriet FÆNGSLET. 

Husk at tjekke åbningstider på de enkelte museers hjemmeside inden dit besøg. Udenfor højsæsonen holder nogle af museerne lukket om mandagen.

 

Med museumskortet får du:
1 entrébillet til Fængselsmuseet1 kop kaffe/te hos Brasseriet FÆNGSLET1 entrébillet til Horsens Kunstmuseum1 entrébillet til Industrimuseet1 kop kaffe/te på Industrimuseet1 entrébillet til Horsens Museum
 

Nu kun 200 kr.

Normalpris op til 315 kr.

 

Køb din billet


Du kan købe museumskortet ved indgangen til et af de fire museer.

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Pige kigger på skygger i Lorentzens tunnel på Fængslet i Horsens Fotograf: Morten Pape Copyright: Morten Pape
Museumsgæster kigger på skulpturer og malerier af Michael Kvium på Horsens Kunstmuseum Fotograf: Horsens Kunstmuseum Copyright: Horsens Kunstmuseum
Byste af Vitus Bering på Horsens Museum Fotograf: Museum Horsens Copyright: Museum Horsens
Gammel lejlighed i arbejderbolig på Industrimuseet i Horsens Fotograf: Industrimuseet Copyright: Industrimuseet
Facaden på Fængslet i Horsens Fotograf: FÆNGSLET Copyright: FÆNGSLET
Museumskort for museerne i Horsens stemples Fotograf: David Jervidal Copyright: Destination Kystlandet