Kystfiskeri ved Palsgård Strand

Afstand: 2.62 Km

Fruens Badehus ved Palsgård Strand er en plads, der kræver lidt benarbejde inden den kan affiskes. Strækket her består af et meget dybt badekar tæt under land. Det giver optimale forhold for lystfiskere, når vandet varmes en smule op i den kolde periode. Byttedyrene pibler frem og stækket kan byde på et sandt havørred eldorado.

Bundforholdene er en blanding af tangbælter, sten og ålegræs. Hvis du fisker mod højre ses en lille pynt med nogle store sten. Som mange andre pynter, så kan denne i perioder holde på rigtig store fisk. På begge sider af pynten finder du pladser med leopardbund, hvor havørrerne i perioder er at finde i store antal. Stækket ud mod Bøgehovedet består af en stor vig, hvor der skal fiskes noget vand af, i jagten på, at finde fiskene. 

I sommerperioden er vandet altid en smule køligere på dette stræk, grundet det dybe vand under land. Her kan havørrederne fanges døgnet rundt på lange tobisblink fisket hurtigt i overfladen. Denne plads tåler vind fra alle retninger undtagen østenvind.

Parkering: Fruens Badehus.
Her parkeres der ved Palsgårds offentlige parkeringsplads i den sydlige ende. Herfra er der ca 15-20 minutters gang til badehuset og pynten (nogen vælger at cykle). Du følger vejen fra P-pladsen og holder til højre af 2. markvej. Herefter er det bare ligeud til du rammer vandet.

Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
fanget fisk ligger på jorden Fotograf: Mads Pedersen Copyright: Mads Pedersen
fanget fisk ligger på jorden Fotograf: Mads Pedersen Copyright: Mads Pedersen