Trelde Næs Strand

Afstand: 13.97 Km

Trelde Næs Strand er en skøn naturstrand for hele familien. En badetur i naturskønne omgivelser

Besøg Trelde Næs Strand, og nyd en dag ved vandet med skoven som baggrund! Den skønne naturstrand ligger i direkte forlængelse af det store fredede skovområde, der dækker Trelde Næs.

På trods af, at stranden er en naturstrand, har den særdeles gode badeforhold; Trelde Næs Strand har Blå Flag, og en fin sandbund med et svagt fald, der gør badeforholdene særligt børnevenlige. I forlængelse af strandengen ligger også Trelde Næs Naturcenter. Her kan I låne grej og læse mere om området.

Faciliteter

Parkering: Der er gratis parkering på Trelde Næs' store parkeringsplads, kun få minutters gang fra strandbredden. Adressen findes i højre Se adressen i den blå boks til højre.

Toiletfaciliteter: Der er toiletbygning ved Trelde Næs Naturcenter. Toiletterne er som udgangspunkt åbne hele året, men kan være lukket ned i perioder om vinteren p.g.a risiko for frostsprængninger. Handicaptoilet findes i avlsbygningen ved parkeringspladsen.

Mad og drikke: På den brede strand-eng finder I borde og bænke samt anlagte bålpladser. Det er ikke muligt at købe mad eller drikke på Næsset, så medbring gerne jeres egen madkurv. Der er opstillet skraldespande i området.

Vandaktiviteter

Fra stranden er der også rig mulighed for at dyrke aktiviteter nær og i vandet. Området er godt til forskellige former for surfing og SUP, ligesom der også findes en snorkelsti i området.

Kombiner strandtur med skovtur

Trelde Næs gemmer på masser af gode oplevelser. Næsset har et godt anlagt stisystem, der giver mulighed for at opleve områdets dyre- og planteliv, og som også tager jer forbi de særegne lerskrænter og klinter, som præger kystlinjen.

I kan læse meget mere om Trelde Næs' natur, specielle historie, og om hvad området ellers byder på, her!

 

Se, hvad andre deler på Instagram 

#treldenæs #visitfredericia 

Opdateret af: Destination Trekantområdet – VisitFredericia  | turisme@fredericia.dk
Fotograf: VisitFredericia
Fotograf: VisitFredericia Copyright: Fredericia Kommune
Fotograf: Lars K. Bak Copyright: Fredericia Kommune
Fotograf: Lars K. Bak Copyright: Fredericia Kommune
Fotograf: Lars K. Bak Copyright: Fredericia Kommune
Fotograf: VisitFredericia Copyright: Fredericia Kommune
Fotograf: VisitFredericia Copyright: Fredericia Kommune