Sjørs

Afstand: 1.15 Km

+45 75 62 35 30 |  infi@sjoers.dk |  Facebook | 
På havnen i Juelsminde bliver du budt indenfor i en verden af lækker mode, delikatesser og brugskunst. Besøg denne flotte butik, hvor hygge og kompetent service går hånd i hånd med modetøj af alle de kendte brands til både mænd og kvinder. 

God stil, ægte hygge og ærlig betjening

Hos Sjørs kan du blive klædt på fra inderst til yderst med de nyeste modeller af de moderne brands. Denne store tøjbutik har afdelinger med både herretøj og dametøj. Uanset om du er på udkig efter tøj til hverdag eller fest, så finder du det her. 

"Vi mener det virkelig, når vi siger, at kunden altid er i centrum i vores butik. Vi sætter en kæmpe ære i, at vores kunder bliver serviceret af fagfolk med ekspertise og erfaring", fortæller Malene og Carsten - indehaverne som du altid vil møde i butikken. 

 

Når garderoben skal fornyes

Til kvinder kan du kigge omkring på hylderne for mærker som Stenströms, Part Two, Sebago, Gant, Max Mara og Holebrook Sweden. Mænd kan opdatere garderoben med tøj fra brands som Morris, Hansen & Jacob, Paul & Shark, Sebago, Gant og Klitmøller. Butikken excellerer i en afslappet og maritim tøjstil, som er perfekt til ferie og fritid. 

 

Meget mere end modetøj

Sjørs er en butik, der emmer af hygge og stemning. Foruden modetøj kan du forkæle dig selv med diverse livsstilsprodukter fra eksempelvis Lexington. Find det produkt du lige står og mangler til indretningen derhjemme eller i sommerhuset i butikkens udvalg af brugskunst. Eller lad tænderne løbe i vand til Sjørs’ lækre delikatesser og specialvarer fra mærker som Løgismose og Summerbird.

 

Den bedste placering i Østjylland

Sjørs ligger bogstavelig talt ned til vandkanten ved den travle og stemningsfulde lystbådehavn i Juelsminde. Her er der altid masser af liv i sommerperioden med glade turister, der vil mærke den maritime stemning, ligge og dase på den fine strand eller nyde et godt måltid mad ved et af de mange gode spisesteder. Sjørs ligger lige i hjertet af et af Danmarks mest pulserende sommer-mekkaer og er med til at skabe den stemning, som er så unik i byen.

 

Kvalitet og service siden 1993

Sjørs slog dørene op for første gang helt tilbage i 1993 i centrum af Horsens. I 2015 valgte butikkens dedikerede ejere at flytte adressen til de skønne lokaler i Juelsminde, hvorfra de bruger deres store erfaring til altid at give dig en god oplevelse som kunde med god, venlig og kompetent service.

Facebook kan du få overblik over åbningstider og holde dig orienteret om de sidste nye produkter på hylderne. Butikken har kundevenlige åbningstider - ikke mindst i ferieperioder og weekender. 



Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Afslapningsområde med sofa i tøjbutikken Sjørs i Juelsminde Fotograf: Sjørs Copyright: Sjørs
Tøj og brugskunst i butik Sjørs Juelsminde Fotograf: Jesper Rais Copyright: Kystlandet
Tøjbutikken Sjørs i Juelsminde set indefra Fotograf: Sjørs Copyright: Sjørs
Lækre delikatesser hos Sjørs i Juelsminde Fotograf: Jesper Rais Copyright: Kystlandet
Moderne herre- og dametøj hos Sjørs Fotograf: Jesper Rais Copyright: Kystlandet
Værtindegaver og delikatesser hos Sjørs i Juelsminde Fotograf: Jesper Rais Copyright: Kystlandet
Facaden på tøjbutikken Sjørs i Juelsminde Fotograf: Sjørs Copyright: Sjørs
Herretøj i tøjbutikken Sjørs i Juelsminde Fotograf: Sjørs Copyright: Sjørs