Opholdstyper

Ophold til enhver smag og lejlighed

Det 3-stjernede hotel er beliggende ved indkørslen til den hyggelige havneby Juelsminde, som bl.a. er kendt for sine gode badestrande. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og centrum i Juelsminde by. 

Hotel Juelsminde Strand består af 70 værelser. Alle værelser har eget bad/toilet og udstyret med TV samt gratis trådløst internet. Hårtørrer kan lånes i receptionen. Flere af værelserne har udsigt ned over byen og ud til Kattegat. Dobbeltværelserne har 2x80 cm senge, mini-dobbeltværelserne har 140 cm seng. Familieværelset har 2x80 cm senge i større værelse med sovesofa og mulighed for ekstra opredning.

Indtjekning fra kl. 14

Vær opmærksom på, at der på alle vores ferie- og opholdsprodukter kun er inkluderet slutrengøring, hvilket betyder, at der ikke redes seng og skiftes håndklæder under opholdet. Nye håndklæder kan afhentes i receptionen, evt. mod gebyr.

Overnat i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til strand, havn og centrum i Juelsminde by - til priser fra kr. 595,-

Læs mere

Tilbring et par dage i skønne omgivelser på Hotel Juelsminde Strand og få en masse gode oplevelser med hjem.

Læs mere

Alle har brug for et weekendophold med romantik for 2, en dejlig oplevelse med den nærmeste familie eller nogle gode venner.

Læs mere

Vores dygtige køkkenchef tryller en formidabel 4 retters gourmetmenu frem til jer, så I kan bare læne jer tilbage og få smagsløgene forkælet.

Læs mere

Tag på et golfophold på Hotel Juelsminde Strand, spil golf og nyd god mad. Nærmeste golfbane er Juelsminde Golfklub 2,5 km fra hotellet.

Læs mere

Er I en større gruppe, kan I med fordel drage nytte af vores gruppepriser.

Læs mere

Booking