Juelsminde Hallerne Aktivitetscenter

Afstand: 1.00 Km

 | +45 75 69 36 75 |  info@jhacenter.dk |  Hjemmeside | 
Når du trænger til underholdning og motion, så er dette center for spil, leg og fysisk udfoldelse stedet for dig. Her kan du give den gas i hallen, dyste i squash eller badminton eller få pulsen op i fitnesscentret.

Regner det i Juelsminde?

Fortvivl ej. Hos Juelsminde Hallerne kan hele familien brænde krudt af og holde formen ved lige i læ for regn og vind. Mulighederne for aktiviteter er talrige – og i løbet af året er der mange spændende events som du kan deltage i.

 

Book en bane

I Juelsminde Hallerne kan du booke badminton- og squashbaner på timebasis. En time på badmintonbanen koster 85 kr. og en time på squashbanen koster 60 kr. Du behøver ikke være medlem af en forening for at reservere en bane i Juelsminde Hallerne. 

Book baner her

Det er muligt at låne udstyr til squash i hallen.

 

Motionscenter for alle – ikke kun for medlemmer

Juelsminde Motionscenter er et moderne center med plads til alle. Turister kan købe adgang til centret for et beskedent beløb. 50 kroner for en dag, 110 kroner for en uge og 160 kroner for 14 dage.

Køb adgang til motionscenteret her

Centret er veludstyret med en stor cardio afdeling og alt i styrke og fri vægt. Der er et godt udvalg af maskiner, cykler, crosstrainers, romaskiner og løbebånd. Her er alt, hvad du skal bruge til både styrketræning og konditionstræning. Juelsminde Motionscenter tilbyder desuden holdtræning med mange interessante træningsformer for enhver smag.

 

Få stillet sulten efter motionen

I Juelsminde Hallernes cafeteria kan få et let måltid mad og få fyldt depoterne op efter træningen. Nyd en burger, en sandwich eller diverse klassiske grillretter inden turen går videre.

Cafeteriet er dog lukket over sommeren. 

 

Andre oplevelser i Juelsminde

Den skønne havne- og ferieby Juelsminde byder på oplevelser for børn såvel som voksne. Du kan finde inspiration til oplevelser i Juelsminde på denne side.Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Cross step-maskiner, motionscykler og løbebånd i Juelsminde Hallernes fitnesscenter Fotograf: Juelsminde Hallerne Copyright: Juelsminde Hallerne
Håndvægte i Juelsminde Hallernes fitnesscenter Fotograf: Juelsminde Hallerne Copyright: Juelsminde Hallerne
Maskiner til styrketræning i Juelsminde Hallernes fitnesscenter Fotograf: Juelsminde Hallerne Copyright: Juelsminde Hallerne
Motionscykler Juelsminde Hallerne Fotograf: Juelsminde Hallerne Copyright: Juelsminde Hallerne
Juelsminde Hallerne fitnessmaskine Fotograf: Juelsminde Hallerne Copyright: Juelsminde Hallerne
Overblik over Juelsminde Hallernes fitnesscenter Fotograf: Juelsminde Hallerne Copyright: Juelsminde Hallerne