Vi gør jeres fest til noget helt specielt. Alle festarrangementer kan tilpasses efter netop jeres ønske.

I vores selskabsfolder finder I inspiration, hvad enten I ønsker en fest til fast pris med vin ad libitum, en buffet eller den helt klassiske suppe, steg og is.

Alle typer af specialarrangementer giver vi gerne et uforpligtende tilbud på.

Selskabslokaler

Vi har 5 selskabslokaler med hver sin charme og kapacitet.

Hotellet byder på 2 lyse selskabslokaler i forlængelse af restauranten, som har udsigt til Kattegat/legeparken. Lokalerne har en max kapacitet på hhv. 40 og 50 personer - alt afhængigt af bordopstilling og valg af forplejning. 

Derudover har vi et selskabslokale, som er i to etager, også med udsigt til Kattegat. I dette lokale er der plads til max 30 personer og er ideelt til et heldagsarrangement med f.eks. reception og efterfølgende middag/fest om aftenen. I lokalets 1. sal er der bl.a. sofagrupper og er således ideelt til kaffe/kage. Stueetagen bruges ofte til selve middagen/festen om aftenen. 

Er I en større gruppe, kan vi tilbyde et stort selskabslokale med plads til ca. 90-100 personer - afhængigt af bordopstilling.

Det sidste lokale er nede i vores ”kælder”, som hedder Atriumgården. Dette selskabslokale har et smukt bølgende loft og en kapacitet på ca. 50-60 personer.